Imbratisarea.


Imbratisarea este sanatoasa . Ajuta sistemul imunitar , vindeca depresia, reduce stress-ul si aduce somnul. Iti da putere, te intinereste si nu are efecte secundare neplacute. Imbratisarea nu este altceva decat un medicament miraculos.

Imbratisarea este absolut naturala. Este organica, dulce, fara ingredienti artificiali , nepoluanta, neostila mediului inconjurator si suta la suta hranitoare.

Imbratisarea este cadoul ideal. Minunata in orice ocazie, amuzanta atunci cand o oferi, dar si cand o primesti, arata ca nu esti indiferent si este pe deplin returnabila.

Imbratisarea este practic un lucru perfect! Nu necesita baterii, nu se uzeaza, este ferita de inflatie, nu presupune rate lunare, nu poate fi furata si nu se impoziteaza.

Imbratisarea este o resursa prea putin folosita, cu puteri magice. Cand ne deschidem inimile si bratele , ii incurajam si pe altii sa faca la fel.

Ganditi-va la oamenii din viata voastra. Exista cuvinte pe care ati dori sa le rostiti? Aveti imbratisari pe care ati dori sa le oferiti? Asteptati si sperati ca altcineva sa faca primul pas?

Fiti voi primii.

„Avem nevoie de 4 imbratisari pe zi ca sa supravietuim. Avem nevoie de 8 imbratisari pe zi ca sa ne mentinem . Avem nevoie de 12 imbratisari pe zi ca sa crestem.” (Virginia Satir)

~ de legalalien19 pe 26 octombrie 2009.

4 răspunsuri to “Imbratisarea.”

  1. Care e cuvantul pe care il caut..hmmm..Genius! 🙂 Keep up tje good work. :3

  2. Tanjesti dupa imbratisari , deci . Inteleg . Sunt frumoase , nu te contrazic 😉

  3. Iiii!! >:D:D<

Lasă un comentariu